Rörmokeriet – VVS i GGVV sedan 1996

Rörmokeriet Anders & Mattias AB grundades 1996 av Anders Johansson och Mattias Svensson. Vi finns i Hillerstorp och är vid det här laget välkända leverantörer av VVS-tjänster i Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo. Med tiden har vi också fått många trogna kunder i Jönköpings-området. Vi är specialister på värmepumpar och driver sedan 2011 IVT Center i Värnamo.

Vi kommer när vi lovat

Vi dyker upp på avtalad tid och ser till att arbetet blir klart den dag som vi har kommit överens om. Däremot är vi flexibla med vår egen tid. Att saker går sönder på kvällar och helger är nästan en naturlag, men hos Rörmokeriet gäller inga kontorstider. Det är bara att ringa, så kommer vi.

Ring gärna Rörmokeriet på nummer

0370-26165

Rörmokeriet – ett auktoriserat och stabilt VVS-företag

Att investera i en ny värmepump, nya rör eller ett nytt badrum är en stor sak. Men det är precis lika viktigt att underhålla och reparera det man redan har. Oavsett vad du behöver hjälp med, kan du känna dig trygg i att vi inte bara har kompetensen och erfarenheten – vi tar ansvar hela vägen. Rörmokeriet är ett auktoriserat VVS-företag med ansvarsförsäkring och certifieringar inom våra verksamhetsområden. Vi är ett stabilt företag som funnits sedan 1996.

Rörmokeriet är auktoriserat Kyl och Värmepumpsföretag av SKVP, som är den svenska branschorganisationen för värmepumptillverkare. Certifieringen utfärdas av INCERT efter godkänt prov. SKVP genomför regelbunden revision för att säkerställa att vi har de rutiner och kompetenser som krävs för att behålla auktoriseringen. Läs gärna mer på SKVP:s hemsida

 

Rörmokeriet följer branschreglerna ”Säker vatteninstallation”

Rörmokeriet är ett auktoriserat VVS-företag och följer branschreglerna ”Säker vatteninstallation”. Regelverket har tagits fram av branschen med avsikten att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare och andra medarbetare. Som kund och brukare ska du alltid känna dig trygg i att vi har gjort ett bra jobb. Läs mer om ”Säker vatteninstallation här

 

”Vi lämnar garanti på allt vårt arbete”